Takmålning på fredag.

Nu på fredag den 28e så kommer takmålarna tillbaks för att göra vissa förbättringar.
Så ni inte undrar vad det är för folk som går omkring på taken.
Detta är under förutsättning att vädret tillåter, annars får vi ta en annan dag.
Vänligen
Styrelsen

Info om Open Infra (fiber)

Nu har det varit ett längre avbrott på internet på grund av ett kabelbrott vid ett vägarbete.
Enklaste sättet för alla är att ladda ner en app som heter navet, där får man driftinformation från Open Infra. Vad som krävs är en smartphone.
Om man har något annat problem med internet, ska man kontakta sin valda bredbandsleverantör.

Vänligen
Styrelsen 

Tak & Garage Målning

Hej Alla,

Visst har vi fått fina tak och det är nästan färdigt.

Takproffsen kommer tillbaka på tisdag för att måla garagetaken och det sista på övriga tak..

De startar vid 9 tiden med garage längorna i Blåa området, viktigt att alla bilar är borta annars är det risk att de får färgstänk.! Det kommer att måla under förmiddagen sedan flyttar de upp till det Gula området.
Bilarna i garagen måste bort för att inte riskera något färgstänk och också ute på parkeringen måste bilarna bort av samma anledning.
Även bilarna på gatan bakom garaget måste bort under denna tid.
Det blir ju svårt att hitta parkering men alla får göra så gott de kan.

De kommer också att färdigställa alla hustaken, det återstår lite målning men den görs med roller, så inga mer presenningar.

Vänligen
Styrelsen

Målning av tak

Det fina vädret har gjort att vi kan göra färdigt taken tidigare än beräknat, förutsatt att vädret fortsätter att vara hyfsat med temperatur och nederbörd.

Entreprenören kommer att starta redan på torsdag den 22 april, alltså denna veckan med i de fall det behövs en avspolning av taket, det kommer inte att behövas på många hus enligt besked.

Däremot kommer de att jobba hela helgen, planen är att det ska vara helt färdigt i mitten av nästa vecka.

Det är kort förvarning så sprid gärna infon till grannar i fall de inte sett mailet, vi kommer också att skriva ut informationen men internet är snabbare.

Praktiskt går det till så att om det behöver spolas görs det på torsdag.
Torsdag, fredag kommer de att maskera plåten på taken sedan kommer de att måla hus för hus och då täcks det med presenning. varje hus tar ca. 3 timmar att måla.
De kommer att starta i det Nedre Området.

Vänligen
Styrelsen

Vattenavstängning Blåa Området, Garageförråd samt Besöksparkering

Tisdagen den 13 april kl: 08.00 kommer vattnet att stängas av för er i det blåa området. Just nu har vi ingen uppgift om hur lång tid arbetet tar, får räkna med några timmar.

Det beror på att vi måste laga en läcka i det inkommande vattnet från kommunen och också byta ut vattenmätaren. Idag har vi en vattenmätare, vi kommer att byta ut den mot 3st. Vilket ger oss mer marginaler om det blir något fel i framtiden.

Angående garageförrådet som inte går att öppna så kommer det att bli lagat under början på nästa vecka. Det är en switch i dosan som vi fått beställa och Garageexperten kommer att installera den.
Hasse kommer att öppna porten dagtid på lördag och söndag.

Besöksparkeringen i det blå området används inte som det var tänkt, den var tänkt för tillfälliga besökare. Som läget är nu så används den av boende och frekventa besökare, om det inte blir ändring på detta så kommer styrelsen att ta bort den. Den kommer i stället bli för hemtjänst och servicebilar.

Vänligen
Styrelsen