Tvättstuga

Tvättstugan finns i Kvartersgården. Tid i tvättstugan bokar du genom att sätta upp ditt tidlås på tavlan i tvättstugan. Tvättid alla dagar 7-24 uppdelat på olika pass. Nyckel till tvättlås fås vid inflyttning.

För allas trevnad och grannsämja gäller nedan regler i tvättstugan:

  1. Uppsatt tvättid gäller. Har den som bokat tiden inte kommit efter 1 timma finns det möjlighet att utnyttja tiden. Sätt gärna upp en lapp om du kommer senare än utsatt tid.
  2. Tillgång till torkskåp, torktumlare och bänk för att vika tvätt upp till 1 timma efter uppsatt tvättid.
  3. Torka av tvättmaskiner, filter i torkskåp (sitter i taket) och torktumlare, samt golvet i torkskåpet. Sopa och/eller våt torka golvet. Torka av bänken och diskbänken. Filtren bakom tvättmaskinerna rengörs en gång per vecka av den som har städning av Kvartersgården på sin lott.
  4. Papperskorgen är till för ludd från maskinerna. Tomma emballage så som sköljmedelsflaskor och tvättmedelskartonger/flaskor ska slängas i soprummet. Om papperskorgen är full, ta gärna med påsen upp till soprummet. Nya påsar finns i städskrubben.
  5. Saknas rengöringsmedel finns även det i städskrubben. Är det slut, meddela via mail eller genom att lägga en lapp i styrelsens brevlåda utanför Kvartersgården.
  6. Undvik att gå in med skor så blir det mer lättstädat.

Tack på förhand