Info Comhem + påsk.

Hej alla Brf Gunnebodal!

Här kommer information om vårt Comhem-avtal som nu är uppsagt. Bifogar också information om föreningens påskpyssel och fika som vi har valt att göra om.

Vi ger de av er som vill möjlighet att ute i friska luften.
När vi funderade över hur och om vi skulle ordna ett påskfirande detta år har vi tagit avstamp i Folkhälsomyndighetens information och regeringens krav.

 

Vi räknar med att vi (som tidigare år) inte blir så många som 50 personer men har under alla omständigheter möjlighet att dela upp oss på olika platser om det mot all förmodan skulle behövas.
Utomhus är risken för att smitta nån annan minimal när vi har egen fika och aktiviteter som inte kräver att vi är tätt inpå varandra.
Barnen leker tillsammans både hemma, på dagis och skola så där är det ingen skillnad.
Det som är viktigt för alla att tänka på vid detta tillfälle, precis som alla andra dagar, är att om man är sjuk med symptom från luftvägarna (hosta, feber, andnöd, halsont) så stannar man hemma.
Även Du som inte har barn är givetvis hjärtligt välkommen att ansluta och leta efter ett ägg! Kanske ett välbehövligt tillfälle att träffa andra under trygga former?

 

Öppna bilagorna för mer detaljerad information!

P.s. Styrelsen vill påminna om möjligheten att genom eget utlägg köpa in blommor/blomjord och fixa en gemensam plantering i våra områden. Kvitto och ifylld blankett (finns utanför expeditionen) lämnas till styrelsen som ordnar med återbetalning.

Vänligen

Styrelsen

Kommentarer inaktiverade.