Medlemsbrev från Styrelsen.

Hej alla medlemmar i Brf Gunnebodal!

Nu har Expeditionen tagit ledigt över helgerna. Nästa tillfälle är 13 januari, då är ni välkomna med frågor eller ärenden som uppstått under ledigheterna. Mejlen finns naturligtvis som vanligt men läses endast sporadiskt.

Farthindren plockades undan när vi hade städdag men på något ställe har det dykt upp igen. Vi har fått en tillsägelse av vår vinterväghållare att det måste tas bort om dom ska kunna grusa och ploga. Styrelsen är tacksam om farthindren plockas undan igen av den som lagt dit dom.

Hittills har vintern varit mild men vi vill påminna er som har värmepumpen i förråd utanför huset att se till att det aldrig blir minusgrader där. Delar av pumpen kan frysa sönder och så har skett nyligen. Det blir en stor kostnad att reparera den skadan. Ta hand om våra pumpar och se till att det alltid är plusgrader i förrådet där pumpen står.

Röda dagar innebär soptömning med glesare intervall. Tänk på att julens sopor sorteras som det är tänkt, så kärlen inte svämmar över. Kartong från julklappar sorteras direkt till Kikåstippen, inte i vårt soprum. Samma sak med grovsopor av olika slag. Sophämtningen tar inte med sig sånt som ligger på golvet eller ställs bredvid. Det är vi själva i föreningen som håller snyggt och rent i soprummet.

Sist men inte minst. Glöm inte testa brandvarnarens batterier, placera levande ljus med försiktighet och glöm inte släcka dom innan ni går ut. Ha gärna även lite kolla på varandras hus nu när det är mörkt och många åker iväg för att fira högtiderna.

Härmed vill Styrelsen önska er all en God Jul & Gott Nytt År!

Kommentarer inaktiverade.