MEDLEMSBREV SOMMAR

Hej alla i brf Gunnebodal!

Nu är sommaren här och många går på efterlängtad ledighet. Den här sommaren är dock inte som alla andra. Många kan se fram emot en ledighet och vila från jobb och vardag, likt alla andra somrar. Några har dock påverkats av pandemin och kanske inte har så mycket vila att se fram emot. Andra skulle önska att mer arbete vore i sikte. Styrelsen hoppas på att fint väder och hemester kan väga upp något för det som inte blir som planerat i år.

Vi vill dock påminna våra medlemmar om att pandemin fortfarande pågår och ber Er beakta de restriktioner som FHM anger, så era sommaraktiviteter inte ska göda den ”andra våg” av insjuknande i Covid 19 som befaras.

Processen med att ta in offert för takrenoveringen pågår för fullt. Den här renoveringen kommer inte innebära några byggnadsställningar eller liftar. När vi har ett startdatum kommer vi meddela det men det blir oavsett inte under sommaren!

Styrelsen går på sommarledighet efter Årsstämman 25/6. Under sommaren kan ni som vanligt komma i kontakt med styrelsen via mejl. Vi kommer endast hantera akuta frågor och ärenden som inte är akuta får anstå till första expeditionstiden efter sommaren, 10/8.

Tänk på att kvarterslokalen och soprum ska städas och hållas fina även under semestern. Det gör vi gemensamt och vid behov, även om den vandrande diskborsten anger just Er vecka att städa kvarterslokalen. Vi vill också påminna om att alla hushåll har en vecka om året då Ni ansvarar för att soprummet ser så bra ut som ett soprum nu kan se ut. Listan sitter på anslagstavlan i soprummet. Ta gärna en titt där!

Vi vill även i år passa på att tacka alla medlemmar som under året deltagit i städdagar, aktiviteter och till Er som även däremellan kan ses rensa rabatter, städa soprum och hålla ordning i området. Tack också till Er som stöttat era grannar som behövt hjälp med vardagliga saker under de restriktioner som gäller för många.

Kommentarer inaktiverade.