Medlemsbrev Vinter

Höstens budgetarbete är klart. Styrelsen arbetar vidare enligt underhållsplanen där en del åtgärder kring våra fastigheter som påbörjats under 2020 behöver avslutas under nästa år. Precis som tidigare år vill styrelsen även följa prisutvecklingen generellt och har beslutat att inför 2021 höja avgiften med 1 %.
Den nya avgiften kommer finnas på avierna fr.o.m. januari.

Hissen i kvartersgården är i behov av åtgärd och detta är inplanerat under december månad.

I år kommer styrelsen inte ordna någon adventsfika där vi tillsammans sätter upp adventsdekorationer. Däremot behöver vi hjälpas åt med att få upp utegranarna och dekorera med ljus. Håll utkik under veckan och samarbeta i era områden för att få den på plats.

Styrelsen har tecknat ett serviceavtal med Energiförbättrarna AB gällande årlig översyn och service av våra värmepannor.

Det är fortfarande så att all felanmälan ska gå via styrelsen där Hasse är koordinator av de åtgärder som är nödvändiga. Vi vill undvika

onödiga kostnader relaterade till småfel eller åtgärder som antingen styrelsen eller ni själva kan åtgärda.

Styrelsen vill påminna om att vårt avtal med Comhem löper ut 31/3 – 21. Ni som ännu inte valt leverantör av fiber gör klokt i att ta tag i det nu.

Om det är någon som har betalt fakturan för nätverkskostnad som felaktigt skickades ut av Open Infra så mejla styrelsen för återbetalning, det handlar om en faktura på 108 kr som skickades ut i våras.

Det finns ett intresse hos både Styrelsen och medlemmar i föreningen att göra en nystart av Grannsamverkan. Vi har en frivillig som kommer fungera som kontaktombud till polisen. Gå gärna in på grannsamverkan.se för att ta reda på vad det innebär.

Styrelsen vill uppmuntra till att vara en del av Grannsamverkan, då det enligt polisen är en viktig faktor för att hålla nere frekvensen inbrott. Anmäl intresse till styrelsemejlen.

Till sist men absolut inte minst vill Styrelsen önska Er alla en riktigt

God Jul och Gott Nytt År!

Kommentarer inaktiverade.